Air Greenland med flyvninger til Hamborg

I den kommende sommer vil Air Greenland gennemføre fem returflyvninger mellem Kangerlussuaq og Hamborg.

Air Greenland tilbyder i dag ruteflyvninger til Danmark, Island og Canada, men i sommeren 2015 skal der flyves til Tyskland på en såkaldt rutecharter.

Det er tyske Hapag-Lloyd Cruises, der har kontraheret fem returflyvninger fra Kangerlussuaq til Hamborg på datoer mellem den 15. juli og 13. september.

“Vi har en serie på fem flyvninger fra Hamborg til Kangerlussuaq til sommer på vegne af Hapag Lloyd, der har udskiftning af passagerer og besætninger på krydstogtsskibe. Tidligere har de fløjet med airberlin, men i år har vi været konkurrencestærke på pris og produkt,“ siger Air Greenlands kommercielle direktør Christian Kelsen til CHECK-IN.dk.

Direktøren oplyser, at flyvningerne er en blanding af charter og rute, men at salget ikke er åbent for offentligheden udenom Hapag Lloyd.

Plads til 278 passagerer
De fem returflyvninger skal gennemføres med det store Airbus A330-200 atlantfly, der har plads til 278 passagerer. A330-flyet, med navnet Norsaq, har 30 sæder på Nanoq-klasse og 248 sæder på økonomiklassen.

Det er passagerer og besætningsmedlemmer på krydstogtskibet MS Hanseatic, der skal flyves mellem Grønland og Hamborg. Skibet har plads til 184 passagerer og 125 besætningsmedlemmer.

Eventuelle ledige sæder på flyet vil Hapag-Lloyd Cruise sælge udenom pakkerejserne.