BCD Travel i globalt samarbejde med Regus

Verdens tredjestørste kæde af erhvervsrejsebureauer BCD Travel har netop indgået en aftale med Regus, der giver rejsebureauets kunder adgang til kontor- og mødefaciliteter over hele verden.

BCD Travel udvider nu servicetilbuddet tilerhvervsrejsebureauets kunder, således at man også tilbyder adgang kontorlokaler, mødefaciliteter og andre services over hele verden

Det sker gennem en aftale med Regus,der er verdens største leverandør af arbejdspladsløsninger, der gør det muligt for enkeltpersoner og virksomheder at arbejde, når de vil, hvor de vil, og hvordan de vil.

Regus har hovedkontor i Luxembourg og omfattermere end 1.100 forretningscentre i 500 byer fordelt på 85 lande. Produkter og tjenester omfatter fuldt møblerede kontorer med udstyr og personale, forretningssupport, møde-, konference- og undervisningsfaciliteter samt det største netværk af offentligt tilgængelige videokonferencelokaler, som betjener mere end 500.000 kunder om dagen.

Som en del af aftalen vil BCD Travel´s kunder blive tilsluttet det særlige Businessworld-medlemsprogram fra Regus. Det betyder særlige rabatter på ydelser fra Regus samt adgang til mødelokaler for medlemmer af Delta Sky Club og American Admirals Club.

“BCD Travel søger konstant at udvide bredden af tjenester, vi kan tilbyde vore rejsende, “siger Dave Mitchell, der er Vice President Supplier Relations hos BCD Travel.“Regus business lounges, mødelokaler og administrativsupport sørger for, at vorekunder har adgang tilalle de bekvemmeligheder og gevinster ved deres sædvanlige arbejdsplads, selv når de ertusindvis af kilometer hjemmefra. Gennem samarbejdsaftalen med Regus, kan vi hjælpe vore kunder til atfå mest muligt ud af ud af deres tid påfarten.“

Foto: BCD Travel har indgået en aftale medRegus, der giver adgang til møde- og kontorfaciliteter over hele verden.