Cimber Sterling forbedrer check-in mulighederne

Fra den 1. juni påbegynder Cimber Sterling en udskiftning af selskabets check-in systemer i Jylland og på Bornholm. Første i rækken bliver stationen i Sønderborg Lufthavn, og når udskiftningen er færdig i Aalborg Lufthavn sidst i juni måned, vil passagerene få forbedrede muligheder for check-in via mobiltelefoner og internettet.

Tilbage i 2006 påbegyndte Cimber Sterling en gennemgribende udskiftning af selskabets interne og eksterne distributionssystemer. Et af de sidste elementer i denne proces er check-in systemet, der nu står foran udskiftning på stationerne i de jyske lufthavne samt i Bornholms Lufthavn.

Det er det internationalt anerkendte Amadeus Altea DCS, der fremover danner platform for den nye check-in system hos det danske flyselskab.

“Vi er naturligvis glade for, at vi med denne udskiftning af check-in-system dels færdiggør denne store udskiftningsproces, men også fremover vil kunne imødekomme et stigende ønske fra vores kunder, herunder også rejsebureauerne, om at tilbyde check-in via mobiltelefon samt muligheden for at benytte et nyt brugervenligt check-in via internettet,“ hedder det i en meddelelse fra Cimber Sterling.

Udskiftningen af check-in-systemer vil ske efter følgende tidsplan:

Sønderborg Lufthavn: 1. juni
Billund Lufthavn: 10. juni
Bornholms Lufthavn: 16. juni
Karup Lufthavn: 20. juni
Aarhus Lufthavn: 24. juni
Aalborg Lufthavn: 27. juni

Cimber Sterling forventer senere i 2011 at udskiftecheck-in-systemrne i Københavns Lufthavnog på selskabets stationer i Norge og Sverige. Herudover er det ambitionen, at resten af selskabets stationer på sigt skal tilbydes samme service.

“På selve dagen, hvor vi udskifter vores check-in-system, kan der iden enkelte lufthavnopstå lidt længere check-in-tid end normalt, og vi skal derfor opfordre til, at vores kunder benytter vores nye internet- eller mobil-check-in,“ skriver Cimber Sterling.