Cimber Sterling skifter ud i ledelsen

Efter blot 14 måneder på posten som CFO hos Cimber Sterling Group, har Henriette Schütze efter eget ønske valgt at fratræde til fordel for en stilling tættere på bopælen i Charlottenlund. Hun afløses af Søren Busk, der kommer med erfaring fra en lignende stilling i flere SAS-selskaber.

Årets første arbejdsdag bød på ændringer i direktion og ledelse hos Cimber Sterling Group.

Selskabets finansdirektør Henriette Schütze har efter eget ønske valgt at fratræde sin stilling pr. 31. januar 2011, idet hun har fået tilbudt en stilling, der ligger tættere på bopælen i Charlottenlund. Et tilbud, som hun efter eget udsagn ikke kunne afslå.

Henriette Schütze kom til Cimber Sterling i slutningen af november måned 2009.

Hun har tidligere været ansat som koncernøkonomichef i DFDS A/S indtil tiltrædelsen hos Cimber Sterling. I perioden 2001-2003 var Henriette Schütze Vice President i ISS A/S og før dette revisor i Arthur Andersen fra 1994-2001. Hun er uddannet Cand.merc.aud fra Handelshøjskolen i Århus i 1996, som statsautoriseret revisor i 1999 og senest i november 2009 har hun opnået en EMBA with honours fra IMD, Schweiz.

Ny midlertidig CFO er Søren Busk, der tidligere har været CFO i flere SAS selskaber, senest SAS Cargo Group A/S og SAS Scandinavian Airlines Danmark A/S. Søren Busk tiltræder umiddelbart, hvilket vil sige den 4. januar 2011.

Selskabet har nu gennemgået transformationen fra at være en familieejet virksomhed til at være et børsnoteret selskab, og de seneste to kvartalsregnskaber dokumenterer en betydelig resultatfremgang. I forbindelse med Henriette Schützes fratrædelse har det været vigtigt for selskabet umiddelbart at styrke sit fokus på driften yderligere. Derfor er der indgået aftale med Søren Busk, der med sin betydelige brancheerfaring, forventes at kunne bidrage væsentligt til Cimber Sterlings fortsatte fremgang, hedder det i en meddelelse fra Cimber Sterling.

”Jeg vil gerne takke Henriette Schütze for den indsats, hun har ydet. Vi er samtidigt glade for, at vi har fået Søren Busk ombord. Søren Busk vil med sin store brancheindsigt komme til at styrke vores fokus, så de positive, fremgangsrige resultater selskabet har leveret, kan fastholdes,“ udtaler Vilhelm Hahn-Petersen, der er bestyrelsesformand i Cimber Sterling.

Foto: Efter blot 14 måneder har Henriette Schütze valgt at fratræde som CFO hos Cimber Sterling Group.