Emirates Boeing 777-200.

Emirates vil åbne Oslo-rute

Oslo Gardermoen kommer fra august næste år med på Emirates-rutekort. Dermed har selskabet på bare tre år gjort sin entré i alle tre skandinaviske hovedstæder.

Det Dubai-baserede luftfartsselskab Emirates fortsætter sin ekspansion i Skandinavien. Først gjorde de deres entré i København den 1. august 2011. Den 4. september i år landede de for første gang i Stockholm Arlanda. Og 1. august næste år er det så Oslo Gardermoen, der får fornøjelsen af at byde et fly fra det kraftigt ekspanderende golf-selskab velkommen. Det erfarer CHECK-IN.dk.

Emiratesvil startehårdt ud med at beflyve ruten dagligt og indsætter fra starten et Boeing 777-fly, ligesom man gjorde fra Stockholm. I København startede man derimod mere forsigtigt ud med et mindre Airbus A330-200 fly. Men efter kort tid blev det udskiftet med et større Boeing 777-200 fly.

Ved siden af Qatar
I dag benytter Emirates oftest deres store Boeing 777-300ER fly med plads til over 420 passagerer. Den eneste flytype Emirates har, som er større, er deres Airbus A380’er.

Emirates-flyene kommer til at parkere ved gaten i Oslo ved siden af lokalrivalerne fra Qatar Airways, der som det eneste golf-selskab i dag flyver til alle tre skandinaviske hovedstæder med Boeing 787 Dreamliner.

Udover Oslo-ruten så begynder Emirates på samme tid at flyve til Belgiens hovedstad Bruxelles. Også her bliver der tale om daglig forbindelse med et Boeing 777-fly.