Fire gange ugentligt til Dubai med SAS

SAS øger i den kommende vinterfartplan til fire ugentlige afgange til Dubai i De Forenede Arabiske Emirater. Selskabet vil på lørdags-afgangen flyve i direkte konkurrence med lavprisflyselskabet Norwegian, der har afgang kun 6 timer tidligere.

Genindsættelsen af en Airbus A340-300 i den interkontinentale trafik hos SAS betyder, at ruten København-Dubai får tilføjet en ekstra ugentlig afgang i vinterfartplanen.

Dermed kommer SAS til at operere på tirsdage, onsdage, lørdage og søndag fra København til Dubai og mandage, onsdage, torsdage og søndage på returrejsen fra Dubai til København.

Ændringen af fartplanen betyder, attorsdags-afgangen fra København fjernes, hvorfor alle passagerer vil blive tilbudt omboking til onsdag, mens passagererne på fredags-afgangen fra Dubai flyttes til torsdag.

SAS vilkomme til at flyve parallelt med lavprisflyselskabet Norwegian om lørdagen. SAS vil flyve kl. 21.30 fra København med ankomst i Dubai kl. 06.30. Der flyves med Airbus A340-300 med plads til 245 passagerer fordelt på tre klasser.

Norwegian tilbyder en all-economy flyvning med Boeing 737-800, der har en kapacitet på 189 passagerer. Norwegian flyver fra København lørdag kl. 15.15 med ankomst i ørken-emriatet kl. 00.45 kort efter midnat.

Medet samlet månedligt udbud på op imod 5.000 flysædermellem København og Dubai vil bolden være givet op til øget konkurrence, der samtidig kan stimulere interessen for rejser til det populære forretnings- og ferieområde. Potentialet for en destination med daglig betjening i vinterhalvåret er absolut til stede.