Gratis parkering for chartergæster i Aarhus

Aarhus Lufthavn har skelet til konkurrenten i det nordjyske. I samarbejde med Århus Charter tilbydes gratis parkering for chartergæster fra den østjyske lufthavn.

Aarhus Lufthavn vælger nu at svare tilbage overfor Aalborg Lufthavn, der igennem flere år har været på strandhugst blandt charterkunderne i Aarhus-regionen.

Et af de stærke våben fra den nordjyske lufthavn er tilbuddet om gratis parkering. Selvom Aarhus Lufthavn allerede har tilpasset lufthavnens prisstruktur til chartergæsterne, går man nu endnu videre.

En uges parkering koster for lufthavnens ordinære kunder 335 kroner, men charterrejsende med Århus Charter, Primo Tours, Star Tour, Spies, Bravo Tours, Nazar eller Sun Tours har igennem en længere periode haft en specialpris på 160 kroner per uge for charterparkering.

Ordningen, der træder i kraft ved begyndelsen af sommerprogrammet, er på initiativ af Århus Charter og hilses velkommen af lufthavnens direktør-

“Gratis parkering i Aarhus Airport har længe været et af de punkter, der har været efterspørgsel på blandt charterpassagerer, der flyver fra Aarhus Airport. Det er derfor rigtig dejligt, at vi har kunnet indgå en aftale med Århus Charter om gratis parkering til deres gæster med virkning fra sommerprogrammet 2015,“ siger administrerede direktør Peter Høgsberg fra Aarhus Lufthavn.

Tilbuddet fra Århus Charter gælder ved køb af rejser i sommerprogrammet til Mallorca, Cypern, Kreta og Lesbos samt Tenerife og Maderia i det kommende vinterprogram.

Aarhus Lufthavn føler sig styrket
Med aftalen mener lufthavnen, at den har styrket konkurrencekraften i forhold til lufthavnene i Aalborg og Billund.

“At du kan spare 160 kroner for en uges charterparkering er noget, der er væsentligt for rigtig mange, når de skal på ferie. Man vil simpelthen hellere bruge pengene på noget andet – forståeligt nok. Så det er meget glædeligt, at det nu er tilfældet for en stor del af vores afganges vedkommende,“ understreger lufthavnsdirektøren.

I Billund Lufthavn er den billigste parkeringspris for otte døgn på 335 kroner, mens Aalborg Lufthavn tilbyder gratis parkering på hovedparkering af parkeringsanlægget. Hvis man vil benytte sig af Aalborg Lufthavn særlige tilbud om Direct Parking koster det 640 kroner for otte døgn.