HRG etablerer marine travel division

Britiske Hogg Robinson Group, der i Norden er kendt som HRG Nordic, etablerer en såkaldt marine travel division. Samtidig bliver erhvervsrejsebureauets tyske og franske afdelinger indlemmet i Nordeuropa-divisionen.

Et af de mest attraktive og væksttunge segmenter indenfor erhvervsrejsemarkedet er marine travel, der dækker over flyrejser for skibspersonale hos rederier samt montører hos offshorevirksomheder og havvindmølleproducenter.

Det skandinaviske marked har traditionelt stået relativt stærkt i dette segment gennem A.P. Møller-Mærsk som en af verdens største rederivirksomheder. Herudover er der en stor offshore-koncentration på den norske vestkyst, ligesom skandinavisk baserede virksomheder også har en ledende rolle indenfor havvindmøller.

Det tager det internationale erhvervsrejsebureau Hogg Robinson Group (HRG) nu konsekvensen af ved at etablere en særlig marine travel division, der har fået navnet HRG Logistics.

“HRG Logistics giver os mulighed for at sammensætte en pakke med teknologi og et internationalt netværk af eksperter, således at vi kan tilbyde en unik og effektiv løsning af komplekse logistiske rejsebehov,“ udtaler Tony Berry, der er HRG´s direktør for industry and fare distribution.

HRG Logistics vil blive drevet fra fem enheder over hele verden. Skandinavien er repræsenteret via HRG-afdelingen i Bergen, mens særlige teams vil dække behovet i Houston, Dubai, Singapore og Perth.

Hogg Robinson Group er iNorden repræsenteret via HRG Nordic, der har to afdelinger i Danmark, to i Finland, fire i Sverige samt ikke færre end 29 afdelinger i Norge.

Omstruktuering i Nordeuropa
Samtidig med etablering af HRG Logistics har HRG også omstruktureret den nordeuropæiske region.Hidtil harHRG Europe North været ledetaf Ian Windsor, der har haft ansvaret for England, Belgien, Danmark, Finland, Norge og Sverige.

Nu bliver HRG´s aktiviteter i Frankrig og Tyskland også indlemmet i den nordeuropæiske region samtidig med, at den tidligere direktør for disse lande, Mathias Warns, har forladt HRG.

HRG begrunder organisationsændringen med muligheden for at strømline erhvervsrejsebureauets produkt på tværs af forskellene i kultur og gegrafi.