HRG erobrer Statoil-kontrakt

Erhvervsrejsebureauet HRG har sikret sig en af Nordens største virksomhedsaftaler med Statoil, der vender ryggen til sin samarbejdspartner gennem 23 år.

Erhvervsrejsebureauet HRG har sikret sig en af de formentlig største virksomhedsrejseaftaler i Norden. Det er det norske olieselskab Statoil, der fra 1. januar vil få kyndige assistance til bookning af flybilletter og hoteller samt meget andet fra HRG.

Valget af HRG er samtidig et farvel til det norske erhvervsrejsebureau Berg-Hansen, der har været Statoils samarbejdspartner på rejsefronten i 23 år. Men ved årsskiftet er det slut.

”Aftalen dækker en indledende 17 lande, primært i Norge og USA, men også til lande i Afrika, Europa, Latinamerika og Singapore. Danmark er inkluderet,” forklarer Statoils pressechef, Jannik Lindbæk, til CHECK-In.dk.

Statoil vil ikke sætte præcis beløb på kontraktens værdi.

”Værdien af kontrakten afhænger af aktivitetsniveauet i fremtiden,” påpeger Jannik Lindbæk.

Levere global service
Den store skalp vækker naturlig begejstring hos HRG.

”Det er en helt exceptionel gevinst for HRG efter en omfattende udbudsprocedure. Statoil er en af verdens største leverandører af olie og gas med selskaber i 36 lande. De har opsat ambitiøse mål for omkostningsbesparelser samt levering af serviceydelser og sikkerhed. Vores kompetence og viden samt globale netværk gør, at vi kan møde disse målsætninger og levere en global service, som er intet mindre end perfekt,” siger Matthew Pancaldi, salgsdirektør for Europa og Asien hos HRG.

Berg-Hansen er en del af Carlson Wagonlit Travels internationale rejsebureau-netværk, der således også mister en større international referencekunde.