Læserne tog godt imod fokuseret coronadækning

I marts var der flere end 600.000 besøg på CHECK-IN.dk, hvilket er ny rekord som følge af COVID-19. Månedenes mest læste historie var en lidt overset nyhed fra Transportministeriet.

Som vi skrev for et par uger siden, så har vi på redaktionen valgt at intensivere dækningen af coronakrisen, som i øjeblikket har særdeles stor indflydelse på udviklingen i rejse- og luftfartsbranchen.

Vores læsere kvitterede i marts for denne beslutning ved at besøge CHECK-IN.dk i alt 606.312 gange samt at læse lige i underkanten af én million sider, hvilket er ny rekord og en fremgang på hele 53 procent i forhold til samme måned året før.

Det var samtidig en måned, hvor der blev udgivet hele 154 artikler på vort nyhedsmedie, og vi har samlet en oversigt over månedens 10 mest læste historier, der alle var relateret til coronakrisen.

De 10 mest læste historier i marts
Den mest læste artikel var den lidt oversete meddelelse fra Transportministeriet om, at Danmark den 18. marts atter åbnede for flytrafik, da der midlertidigt havde været flyveforbud fra områder i blandt andet Kina og Norditalien. I andre lande oplever man i øjeblikket et stigende antal restriktioner, hvor man forbyder flyselskabers operationer til de pågældende lande.

Ikke overraskende var der også stor interesse for at læse om Norwegians aktuelle udfordringer, ligesom særflyvningerne til Milano og Zanzibar – med hjemhentning af strandede danskere – har påkaldt sig særlig opmærksomhed.

Endelig er det glædeligt at konstatere, at vores læsere også har taget godt imod vores nye kort nyt-sektion, hvor vi bringer et par linjer om  nogle af de væsentlige internationale nyheder relateret til COVID-19.

Nr. Historie Antal visninger
1 Flyveforbud til Danmark ophæves 29.245
2 Kort nyt om coronakrisen 24.935
3 “Ikke en tur jeg glemmer lige med det samme” 11.549
4 Fly vender om på vej til Spanien 10.266
5 Dystre udsigter for Norwegian 9.784
6 Great Dane Airlines-fly på sin længste rejse 9.532
7 SAS-kabinepersonale smittet med coronavirus 9.367
8 Norwegian: Det handler om uger 8.869
9 Overvejelser om statsligt opkøb af Norwegian 8.851
10 Airbus A380 i “begravelsesoptog” 8.574

 

Flere låste historier
Samtidig med den udvidede dækning har vi også øget antallet af abonnementshistorier. Vores eneste indtægtskilde under coronakrisen vil være indtægter fra abonnementer, da vi i øjeblikket ikke har indtægter fra banner- og jobannoncer, og derfor vil der være mange historier, som vores læsere skal have abonnement for at få adgang til.

Men det koster faktisk kun under to kroner om dagen per læser for et årsabonnement, og det burde være en overkommelig omkostning, hvis man gerne vil følge med i, hvad der foregår i rejse- og luftfartsbranchen.

 

Relaterede artikler:

Coronakrisen får større fokus

De 10 mest læste historier i 2019

De 10 mest læste historier i 2018