Ny bestyrelse klar i Aarhus Lufthavn

Efter kommunalvalget i november lægger det nu fast, at tre politikere fortsætter og to nye træder ind i bestyrelsen for Aarhus Lufthavn.

De fem østjyske kommuner, som sammen ejer Aarhus Lufthavn, har nu sat navne på hvem der fremover skal repræsentere dem i lufthavnens bestyrelse. Bestyrelsesposterne blev fordelt som en del af kommunalbestyrelsernes konstitueringer efter kommunalvalget den 19. november. Men officielt vælges medlemmerne først på lufthavnens generalforsamling i maj.

Den nuværende formand Ango Winther (A), der er byrådsmedlem i Aarhus Kommune fortsætter som repræsentant for smilets by. Det samme gør Randers’ afgående borgmester Henning Jensen Nyhuus (A) og Flemming Nørgaard (V) fra Favrskov Kommune.

Erhvervsliv repræsenteret
De får nye bestyrelseskolleger i form at den kommende borgmester i Syddjurs Kommune, Claus Wistoft (V) og Torben Jensen (borgerliste), der var borgmester 2007 – 2009 i Norddjurs Kommune.

Foruden en politisk udpeget repræsentant for af de fem ejerkommuner, så er det østjyske erhvervsliv også repræsenteret i lufthavnens bestyrelse med tre medlemmer. Det er direktør Kim K. Boyter fra tolietsædeproducenten Pressalit, finansdirektør Jan Nordstrøm fra Danish Crown og formanden for Randers Regnskov, Torben Boldsen.