Sikkerhedskontrol i Malmø Lufthavn. (Foto: Swedavia)

Ny FastTrack i Malmø Lufthavn

SAS og Norwegian er de første flyselskaber til at tilbyde de rejsende adgang til den nyåbnede FastTrack i Malmø Lufthavn.

Sturup-lufthavnen, der ligger 30 kilometer sydøst for Malmø er nu også kommet med på FastTrack-bølgen. Således kunne den sydsvenske lufthavn i går åbne en ny FastTrack, som giver adgang til en særskilt kø genne sikkerhedskontrollen placeret til højre for de øvrige fire sikkerhedsspor.

Dermed bliver det hurtigere for nogle af lufthavnens årlige 1,1 mio. afrejsende passagerer at komme gennem sikkerhedskontrollen, og det vil sikkert blive godt modtaget af den store andel af rejsende på indenrigsruten til Stockholm.

“Det glæder mig, at vi nu tilbyder et eftertragtet produkt til gavn for de mange rejsende som i dag rejser til Stockholm. Vi ved allerede, at vi har et smidigt flow i lufthavnen, men nu bliver det endnu hurtigere,” siger Peter Weinhandl, der er lufthavnschef i Malmø Lufthavn.

SAS og Norwegian er første kunder
I dag er der 10 flyselskaber, der fast benytter lufthavnen, der er den fjerdestørste i Sverige med 2,2 mio. årlige rejsende. Det bliver i første omgang SAS og Norwegian, der kommer til at tilbyde selskabets bedste kunder at benytte den nye FastTrack i Sturup.

“Vi er meget glade for, at rejsende fra Malmø Lufthavn nu får mulighed for at benytte FastTrack for at kunne komme hurtigere gennem sikkerhedskontrollen. Samlet tilbyder Norwegian nu FastTrack i 12 lufthavne i Norden, og vi håber at kunne tilbyde denne tjeneste i endnu flere lufthavne,” siger Petteri Olsén, der er salgschef for Norwegian i Sverige.

Hos Norwegian er FastTrack inkluderet i alle Flex-billetter, mens det kan tilkøbes for 90 kroner, hvis man rejser på LowFare-billetter. Hos SAS er kravet, at man rejser på en Plus-billet eller i besiddelse af et medlemskort til EuroBonus på guld- eller diamantniveau.

 

Relaterede artikler:

Norwegian solgte gratis fast track

Fast Track indviet i Aalborg Lufthavn

Norwegian: Fast track til storkunderne

SAS åbner indenrigs-fast track i Arlanda