Boeing 787-8 Dreamliner fra Norwegian. (Foto: Norwegian)

Ny Thailand-destination fra Norwegian

Norwegian vil fra slutningen af oktober flyve seks gange om ugen fra Skandinavien til Krabi. Til gengæld skæres der ned på planlagte Bangkok-flyvninger.

Norwegian annoncerede i begyndelsen af maj, at selskabet i det kommende vintertrafikprogram vil øge fra ni til 14 ugentlige afgange fra Skandinavien til Bangkok, og heraf fire afgange fra København.

Sådan bliver det ikke alligevel, idet Norwegian fastholder det hidtidige antal flyvninger til Bangkok. I stedet introduceres Krabi som ny destination fra både København, Oslo og Stockholm.

Fra hver af de tre skandinaviske hovedstadslufthavne vil Norwegian flyve to gange om ugen startende med Oslo den 28. oktober, Stockholm den 31. oktober og København den 1. november. Fra København flyves der på torsdag og lørdage.

“Der er meget stor interesse blandt skandinaver for at rejse til Thailand. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde yderligere en thailandsk destination. Med Krabi får vores rejsende nu endnu bedre valgmuligheder og kan for eksempel vælge at flyve til Bangkok på udrejsen og hjem via Krabi for at kombinere storby med strandliv. Vi glæder os til at byde de rejsende ombord,” siger Thomas Ramdahl, kommerciel direktør i Norwegian.

Tre destinationer med rutefly
Med den nye Norwegian-rute til Krabi bliver det fremover muligt at flyve direkte fra København til tre destinationer i Thailand med rutefly. Thai Airways flyver nemlig også fra København til Bangkok og i vinterhalvåret også til øen Phuket, der ligger blot 70 kilometer øst for Krabi.

Krabi ligger i det sydlige Thailand, cirka 800 kilometer syd for Bangkok, og området er kendt for sine smukke omgivelser med skovklædte bjerge og kridhvide strande.

Med den nye tidtabel til Thailand får Norwegian i sommerhalvåret en ugentlig flyvning til Bangkok fra både København, Oslo og Stockholm. I vinterhalvåret flyves der til Bangkok fra København to gange om ugen, tre gange fra Oslo samt fire gange ugentligt fra Stockholm. Med de seks ugentlige Krabi-afgange bliver det til i alt 15 Thailand-flyvninger om ugen.

 

Relaterede artikler:

Norwegian-offensiv fra København til Bangkok

Norwegian får lov at sende Asien-fly gennem Rusland

Norwegians Bangkok-rute godt fra start

Norwegian: Et umættet Bangkok-marked

Norwegian åbner CPH – Bangkok