Nyt Radisson-hotel i Beograd

Rezidor Gruppen åbner i efteråret 2013 sit første hotel i Serbien. Det bliver en nyopført ejendom med 236 værelser, der skal danne ramme om det kommende Radisson Blu Hotel i den serbiske hovedstad Beograd.

The Rezidor Hotel Group er i dag repræsenteret i 64 lande i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Østeuropa er et af de mange vækstområder, som den ekspansive hotelkæde har kig på.Og nu vil Rezidor også indtage Serbien, hvor man forventer at åbne det første hotel i slutningen af 2013.

Hotellet får navnet Radisson Blu Hotel Belgrade og vil blive indrettet i en nyopførtejendom med 236 værelser nær kongrescentret i den serbiske hovedstad.

“Vi er glade for at komme til Serbien. Landet er en spirende nation, og Beograd en levende og dynamisk by med 1,7 millioner indbyggere, hvor vi ser et stort potentiale“,udtaler Kurt Ritter, der er koncernchef hos Rezidor.

Førsteklasses beliggenhed

Radisson Blu Hotel, Beogradfår en førsteklasses beliggenhed ved siden af ​​kongrescentret og tæt ved en af ​​byens vigtigste hovedfærdselsårer. Hotellet forventes at blive et lokalt vartegn, hvor en eksisterende historisk gammel mølle vil blive en del af ejendomsprojektet.

Fra hotellet er der let adgang til såvel den gamle bydel som det nye forretningsdistrikt.Udover 236 værelservilhotellet blive indrettet med restaurant og bar, 600 kvadratmeter mødelokaler, et wellness-område samt parkeringsfaciliteter.

Rezidor er i forvejen operatør på en række hoteller i Rusland og Baltium. Herudover driver kædenhoteller i Polen (8), Tjekkiet (3), Slovakiet (2), Ungarn (2), Kroatien (2), Bulgarien (2) samt et enkelt hotel i Rumænien.