Ryanairs marketing- og kommunikationsdirektør Dara Brady (t.v.) og Billund Lufthavns marketingchef Jesper Klausholm. (Foto: Ryanair | PR)

Ryanair åbner seks nye ruter fra Billund i 2022

Ryanair vil i sommertrafikprogrammet 2022 åbne seks nye ruter til destinationer i Italien, Spanien og Portugal. Dette er udover de otte nye ruter i vintertrafikprogrammet.

Ryanair skruer op for aktiviteterne i Billund Lufthavn. Det kom frem på et pressemøde, der onsdag formiddag blev afholdt i den internationale vestdanske lufthavn.

Fra Billund vil Ryanair flyve til Bari, Trapani og Torino i Italien. Herudover bliver der nye spanske ruter til Ibiza og Madrid samt en rute til Porto i Portugal.

Ruterne til Madrid og Porto har længe stået på Billund Lufthavns ønskeseddel, så her er der glæde over, at der kommer endnu flere destinationer på lufthavnens rutekort.

“Alle destinationerne er helt nye, og det er nogle, som vi har arbejdet meget længe på at få fat i. Det er ruter, som genererer mange forskellige former for trafik og samtidig understøtter turismen ind til Vestdanmark. Så det er en rigtig god dag for Billund Lufthavn,” siger marketingchef Jesper Klausholm fra Billund Lufthavn til CHECK-IN.dk.

36 destinationer i sommeren 2022
Med de seks nye ruter forventer Ryanair i sommeren 2022 at flyve til i alt 36 destinationer fra Billund Lufthavn fordelt på omkring 100 ugentlige flyvninger. 

Det sker ved hjælp af de to basefly, der blev stationeret i lufthavnen i slutningen af oktober, hvilket allerede var med til at udvide rutenetværket fra Billund Lufthavn med otte ruter i vintertrafikprogrammet 2021/22, hvorfor Ryanair betragter det som 14 nye ruter til sommereb 2022. 

De otte nye ruter, der fandt vej til vintertrafikprogrammet var Bruzelles-Charleroi, Gøteborg, Lissabon, München-Memmingen, Sevilla, Sibiu, Tallinn og Wroclaw.

“Vi er glade for at kunne fejre åbningen af ​​vores base i Billund og annoncere vores sommertrafikprogram for 2022, som vil levere flere forbindelser med to baserede fly. Denne udvikling vil skabe 60 direkte arbejdspladser og tilbyde vores danske kunder et væld af europæiske destinationer at vælge imellem denne sommer, med 14 nye ruter,” siger Dara Brady, der er kommunikations- og marketingdirektør hos Ryanair.

 

Relaterede artikler:

Billund får ny rute til Lissabon

Ryanair genåbner base i Billund Lufthavn

Ryanair åbner Barcelona-rute fra Billund Lufthavn