(Foto: Morten Lund Madsen)

SAS lukker midlertidig rute til Liège

Den midlertidige SAS-rute til Liège fik kun syv dages levetid. Ruten lukker tirsdag og afløses af to Bruxelles-afgange.

Den midlertidige SAS-rute fra København til Liège fik en noget kortere levetid en forventet. Ruten blev åbnet den 6. april og skulle oprindeligt have været opereret frem til den 1. maj.

Men sidste flyvning på ruten sker tirsdag den 12. april, hvorefter SAS den 13. april atter kan tilbyde en morgenafgang fra København til Bruxelles, Samtidig får Oslo fra den 14. april atter direkte SAS-flyvninger til den belgiske hovedstadslufthavn.

Dermed vil SAS samlet kunne tilbyde to daglige flyvninger fra København til Bruxelles kl. 08.15 og 15.10 med returflyvninger kl. 10.30 og 17.30. Fra Stockholm flyver SAS mandag til torsdag samt søndag til Bruxelles kl. 17.40 og retur kl 20.30.Fra Oslo Lufthavn flyves dagligt med undtagelse af lørdage kl. 16.30 med returflyvning fra Bruxelles kl. 19.05.

SAS understreger, at passagererne skal møde op i Bruxelles Lufthavn senest to timer før flyafgang, iigesom det stærkt anbefales at foretage online check-in og printe boardingkortet på forhånd. Det er i øjeblikket ikke tilladt at bruge mobil check-in.

Med de to tilbagevendte frekvenser er SAS oppe på fire hverdagsafgange til Bruxelles fra de tre skandinaviske storlufthavne. Det er omkring 40 procent af den planlagte kapacitet, da SAS i sommertrafikprogrammet havde planlagt at flyve fem gange dagligt fra København til Bruxelles samt henholdsvis tre og to gange dagligt fra Stockholm og Oslo.