Liège Airport.

SAS åbner rute til Liège

SAS åbner fra på onsdag en midlertidig rute fra København til Liège i det østlige Belgien samtidig med, at to af i alt 10 daglige skandinaviske flyvninger til Bruxelles genoptages.

Lukningen af Bruxelles Lufthavn siden terrorhandlingen den 22. marts samt den efterfølgende genåbning med begrænset kapacitet har givet hovedbrud for mange flyselskaber, herunder SAS.

Nu har SAS fundet en midlertidig løsning, idet det skandinaviske flyselskab fra den 6. april og foreløbigt frem til den 1. maj vil etablere en ny rute fra København til Liège i det østlige Belgien. Fra Liège er der 100 kilometer og lidt mere end en times kørsels til den belgiske hovedstad.

SAS vil flyve mandag til fredag på rutenummer SK6593/6594 kl. 08.15 fra København og retur kl. 10.30 fra Liège.

Genoptager to Bruxelles-flyvninger
Samtidig med etableringen af den nye rute til Liège vil SAS den 6. april genoptage to ud af 10 daglige flyvninger mellem Skandinavien og Bruxelles. Der vil blive fløjet dagligt på rutenummer SK1593/1594 fra København til Bruxelles med afgang kl. 15.10 og returflyvning kl. 17.30.

Fra Stockholm-Arlanda vil SAS flyve mandag til torsdag samt søndage på rutenummer SK2591/SK1600. Her vil der være afgang fra den svenske hovedstadslufthavn kl. 17.40, mens flyet går retur kl. 20.30.

SAS anbefaler alle rejsende fra Belgien om at møde om i god tid i lufthavnen. I Bruxelles anbefales to timer før afgang, mens SAS ønsker, at passagerene møder op to og en halv time før afgang i Liège Airport.

I sommertrafikprogrammet havde SAS planlagt at flyve fem gange dagligt mellem København og Bruxelles samt henholdsvis tre og to gange dagligt fra Stockholm og Oslo