SAS opruster i Aalborg

Med Fast Track-sikkerhedskontrol opruster SAS nu i kampen modNorwegian, KLM og Lufthansa i det nordjyske.

Kampen om de rejsende fra Nordjylland og ud i verden er blevet skærpet igen og igen i de første seks måneder af 2015. Først indviede KLM sin fast track-sikkerhedskontrol i Aalborg Lufthavn i februar og gjorde det dermed en lille smule mere attraktivt at flyve ud i verden via Amsterdam. I slutningen af marts var det Lufthansa, der gjorde sin entré i det nordjyske og åbnede en rute til sit store trafikknudepunkt Frankfurt.

Nu svarer SAS så igen og forsøger at gøre sin indenrigsrute til København lidt mere lækker. Både for de rejsende, der skal til København og for de rejsende, der skal videre ud i verden.

Således kunne SAS tirsdag byde de første rejsende velkommen gennem flyselskabets nye Fast Track-sikkerhedskontrol i den jyske lufthavn. Dermed kan det skandinaviske flyselskab matche KLM’s tilbud i lufthavnen, da begge selskaber også har lounge i det nordjyske.

Samtidig kan tilbuddet være med til at distancere SAS fra Norwegian, som det skandinaviske flyselskab dyster mod på indenrigsruten til København.

Fast Track er et særspor gennem sikkerhedskontrollen, som kan benyttes af SAS-kunder, der rejser med SAS Plus-billet eller som har EuroBonus Guld eller EuroBonus Diamant medlemskab – uanset billettype.

“Generelt ser vi både en stigning i kunder, der rejser på SAS Plus, og i EuroBonus-medlemmer, så det er naturligvis ekstra glædeligt, at vi nu også kan tilbyde tidsbesparende tjenester til vores kunder, som rejser fra Aalborg. Løsningen kommer på plads efter et godt samarbejde med Aalborg Lufthavn, som er gode til at skabe løsninger til glæde for SAS og vores kunder,“ siger salgschef Mette Krath fra SAS.

Sjovere at være SAS-kunde
SAS har for nylig skabt er særligt rejseklippekort til pendlere, som også indebærer adgang til Fast Track.

“Vi har de seneste måneder haft et særligt fokus på det produkt SAS tilbyder vores indenrigsrejsende og transferkunder, og Fast Track’en er endnu et eksempel på, at vi gerne vil gøre det enklere og sjovere at være SAS-kunde,“ siger Mette Krath.

Den nye SAS Fast Track i Aalborg Lufthavn er placeret i det eksisterende security-område længst til venstre. Aalborg Lufthavn bliver den tredje danske lufthavn, hvor SAS kan tilbyde Fast Track. De to andre er Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn. Derudover tilbyder selskabet servicen i Stockholm, Gøteborg, Oslo Gardermoen, Bergen, Stavanger og Trondheim.