Alsie Express holder Black Flyday

Alsie Express har kopieret det amerikanske Black Friday-koncept og kan i dag mellem kl. 18 og 23 lokke med flybilletter fra 349 kroner til de sortmalede fly.

I USA har årets største shoppingdag siden 2003 været Black Friday, der ligger på dagen efter Thanksgiving, der fejres den fjerde torsdag i november.

Herhjemme har detailhandelen i de senere år med succes kopieret Black Friday-konceptet og dermed sparket julehandelen i gang. Black Friday har inspireret Alsie Express til en særlig salgskampagne, der igangsættes i dag med en varighed på fem timer.

Fra klokken 18:00 til 23:00 vil det sønderjyske flyselskab med de sorte fly tilbyde ægte “røverkøb” på en dag, som flyselskabet kalder Black Flyday.

I dette tidsrum er det muligt på selskabets hjemmeside at bestille flybilletter til ruten mellem Sønderborg og København til blot 349 kroner per strækning. Den laveste billetpris ligger normalt på 512 kroner, hvorfor rabatten på Black Flyday udgør 32 procent.

Tilbud på udvalgte afgange
Der er dog ikke frit valg på alle hylder med det særlige kampagnetilbud. Det er således på udvalgte afgange i april og maj, at de billige billetter kan bestilles.

“Black Flyday henvender sig primært til privatrejsende, der ikke er så afhængige af at nå frem til et bestemt mødetidspunkt, og derfor er mere fleksible i valget af afgangs- og ankomsttider. Vi håber, at mange benytter Black Flyday til rent impulsivt at planlægge en udflugt til familie og venner i enten hovedstadsområdet eller grænseregionen og måske også til en tur videre ud i verden,” siger marketingkoordinator Jan Jørgensen fra Alsie Express.

Alsie Express har siden sommeren 2013 betjent ruten mellem Sønderborg og København og nåede sidste år op på lidt mere end 56.000 passagerer. Det svarer til niveauet tilbage fra 2009, hvor daværende Cimber Air fløj på ruten.

Der flyves 27 gange ugentligt i hver retning med fly af typen ATR72-500, der i Alsie Express-udgaven har plads til 48 passagerer.