Jørgen Nielsen tilbage i ledelsen hos Cimber

Bestyrelsen i Cimber Sterling har valgt at tage afsked med Chief Operations Officer Steen Neuchs. I stedet indsættes Jørgen Nielsen som operationel direktør for det danskbaserede flyselskab.

Cimber Sterling har endnu engang valgt atskifte ud i direktionen. Men denne gang er det en lidt mere bemærkelsesværdig ændring, der finder sted.

Det er nemlig Jørgen Nielsen, der er søn af Cimber-grundlæggeren Ingolf Nielsen, der vender tilbage til ledelsen i det danskbaserede flyselskab.

Jørgen Nielsen stod som administrerende direktør i spidsen for Cimber Sterling fra 1994 til udgangen af 2009, hvor han blev afløst af Jacob Krogsgaard.

Siden sin fratræden som administrerende direktør i slutningen af 2009 har Jørgen Nielsen udover at fungere som luftkaptajn haft titel af Vice President Business Development og er samtidig medejer af Cimber Sterling Group gennem Bardin ApS, hvor der ejes 6.000.000 aktier svarende til 3,85 % af den samlede aktiekapital.

Jørgen Nielsen erstatter Steen Neuchs, der udtræder af direktionen og stopper i Cimber Sterling i dag den 10. februar.

Den fremtidige sammensætning af direktionen i Cimber Sterling Group vil således være følgende:

• Jan Palmér, President & CEO
• Martins Antonovics, CFO, Executive Vice President
• Jacob Saaby Krogsgaard, CCO, Executive Vice President

Siden Cimber Sterling Groups børsnotering den 1. december 2009 har i alt4 direktionsmedlemmer forladt selskabet, henholdsvis Henriette Schütze (CFO), Lars Bording (CCO), Stefan Vilner (CCO) samt nu også Steen Neuchs (COO).

Læs også:

Ukrainske ejere skifter Skyways-direktøren ud

Familien Nielsen – portræt af en ægte luftfartsfamilie