Eksempel på de nye måltider på KLM Cityhopper. (Foto: KLM)

Nye måltider på KLM Cityhopper

KLM Cityhopper lancerer nye måltider på Business Class. KLM får den kommende vinter syv daglige afgange fra København.

Passagerer, der flyver med KLM’s regionale selskskab, KLM Cityhopper, på Business Class fra København, Billund eller Aalborg til Amsterdam, kan se frem til nye måltider om bord.

KLM introducerer ved indgangen til vintersæsonen 28. oktober 2018 nye måltider på Business Class på KLM Cityhoppers flyvninger over hele Europa.

Bæredygtige produkter og øget variation
De nye måltider er ifølge KLM mere varierede, og der er flere separate dele i måltidsboksene, så passagererne selv kan komponere maden, som de har lyst til.

Alle fødevarerne er bæredygtigt produceret – og kød, æg og fisk er bæredygtigt certificeret, ligesom der så vidt muligt bruges lokalt producerede varer.

Måltidsboksene har også fået nyt design, så de passer endnu bedre til bordene i KLM Cityhoppers Embraer E190 og E175 fly.

Syv daglige afgange fra København til vinter
KLM flyver fra København, Billund og Aalborg med fly fra både hovedselskabet KLM og KLM Cityhopper.

I det kommende vinterprogram fra 28. oktober får KLM/KLM Cityhopper i øvrigt lige så mange afgange fra København som i sommerprogrammet – det vil sige syv daglige forbindelser til Amsterdam.

”På trods af at sommeren i sagens natur er højsæson, så forventer vi, at vinterens trafik vil være på niveau med sommerens. Derfor bibeholder vi sommerprogrammets syv daglige afgange mellem København og Amsterdam hele vinteren,” siger Anita Wagner Feddersen, landechef for Air France-KLM i Danmark.

I vinterprogrammet får KLM afgang fra Københavns Lufthavn kl. 06.00, 08.50, 09.30, 11.50, 14.40, 16.25 og 19.10. Siden 3. september har KLM også haft en afgang fra CPH kl. 20.55, men denne ekstra aftenafgang bibeholdes ikke i vinterprogrammet.

To procent flere afgange fra Skandinavien
Samlet set udvider Air France-KLM også sit program i Skandinavien den kommende vinter med flere afgange til Amsterdam og Paris Charles de Gaulle samt større fly på nogle ruter.

Antallet af ugentlige afgange øges til vinter med to procent og antallet af flysæder øges med fem procent i forhold til sidste vinters program.

Relaterede artikler:

Air France-KLM med 44 nye ruter i vintertrafikprogrammet

Nyt servicekoncept på KLM’s langruter

Air France-KLM øger kapaciteten