Sikkerhedskontrol i Københavns Lufthavn. (Foto: CPH)

Nyt fast-track produkt i Københavns Lufthavn

Forrretningsrejsende får fra begyndelsen af det nye år nemmere ved at rejse fra Københavns Lufthavn. Her introduceres nemlig CPH Express, der er en ny fast-track service, så kunderne kan komme hurtigere gennem sikkerhedskontrollen. Emirates og Norwegian er blandt de luftfartsselskaber, der ventes at tilbyde den nye service.

Fra 3. januar 2012 får flere flyselskaber i Københavns Lufthavn mulighed for at få deres passagerer hurtigere ud til flyet.

Detsker med etableringen af det såkaldteCPH Express, som Københavns Lufthavn tester i disse dage. Med den nye service vil flyselskaberne blandt andetkunne tilbyde deres kunder på business class at komme hurtigere gennem sikkerhedskontrollen.

Dermed opfylder lufthavnen flyselskabernes ønske om en særlig hurtig adgang til gaten for eksempelvis business- og first class kunder. Københavns Lufthavn tester netop nu i samarbejde med Emirates, SWISS ogBrussels Airlinessystemet med to nye hurtigspor gennem sikkerhedstjekket.

Under 5 minutter

Med CPH Express vil flyselskaberne kunne garantere business class kunderne en hurtigere vej gennem sikkerhedskontrollen med to dedikerede express-spor. Københavns Lufthavn garanterer, at 99 procent af alle CPH Express-rejsende er igennem kontrollen på under fem minutter.

”Som internationalt trafikknudepunkt, er det vigtigt for Københavns lufthavn at give alle flyselskaber muligheden for at tilbyde deres businesskunder en ekstra service som CPH Express. Det har været et stort ønske hos selskaberne,” siger salgs- og marketingsdirektør Carsten Nørland.

Flyselskabet Emirates har netop besluttet at udvide den daglige rute fra København til Dubai med større fly og flere services til passagerne.

”Emirates er kendt verden over for sin excellente service på hele rejsen. Vores passagerer på First og Business samt Skywards Gold-medlemmer vil automatisk og helt fra begyndelsen blive tilbudt ekstra fordele som CPH Express,“ siger Emirates’ Area Manager i Norden, Teddy Zebitz.

Det nye CPH Express ventes dog ikke kun at blive benyttet af de traditionelle netværksselskaber. Også flyselskaber uden business class kan have et ønske om at tilbyde produktet.

”Hos Norwegian er vi også meget interesserede i at kunne tilbyde CPH Express til vores voksende gruppe af forretningsrejsende,” siger Norwegians danske presse- og markedschef, Johan Bisgaard Larsen.