Stor opgradering af SAS Lounge i CPH

En omfattende opgradering af SAS Lounge i Københavns Lufthavn er i øjeblikket i gang, oplyser det skandinaviske flyselskab.

Brugere af SAS Lounge i Københavns Lufthavn kan se frem til en forbedret lounge ved afslutningen af indeværende år.

SAS er nemlig i gang med en større renovering og opgradering af sine to lounger i CPH, SAS Gold Lounge og SAS Business Lounge.

I øjeblikket bliver passagererne mødt af et skilt, hvor der står, at SAS er undervejs med en opgradering af loungerne. Og at der indtil midten af maj skal anvendes plastiskbestik, eftersom køkkenet pt. er under ombygning.

”Vi laver en opgradering af SAS Loungen i CPH, som bliver ret omfattende, og som vi allerede er gået i gang med nu. Det bliver en ’New SAS Gold Lounge i Next Generation Design’,” siger Mariam Skovfoged, pressechef i SAS i Danmark, til CHECK-IN.dk.

”Opgraderingen kommer til at ske i etaper, da den er ret omfattende. Vi er allerede begyndt på nogle af opgraderingerne. Toiletter og bad er renoveret i SAS Business Lounge, og Kids Room for vores mindste rejsende bliver renoveret i løbet af juni. Vi kommer løbende til at fortælle om projektet. Vi regner med, at loungen er færdig i slutningen af 2018.”

Mariam Skovfoged kan for nuværende ikke uddybe, hvad det nye loungeprodukt kommer til at indebære. Det skandinaviske flyselskab vil således undervejs afsløre yderligere detaljer om det spændende projekt over for sine kunder.

Forbedret New York-lounge
SAS har inden for de seneste år opgraderet sine lounger i både Oslo og Stockholm. Der er sket en overhaling af både Business- og Gold-loungerne i de to hovedstadslufthavne, og nu kan SAS-kunderne altså snart også se frem til et fornyet produkt i Danmarks travleste lufthavn.

Sidste år foretog SAS også en større renovering af sin lounge i Newark Liberty International Airport ved New York. Her opgraderede man til 440 kvadratmeter, hvilket var 100 kvadratmeter mere end før.

SAS kan nu tilbyde en ny serveringsafdeling med et spændende udvalg af kolde og varme retter dagen igennem. Herudover indførte man et større udvalg af læsestof, flere strømstik og ladestationer samt et seperat arbejdslokale.

Loungen i Newark er den ene af tre lounger, som SAS selv driver uden for Norden. De to øvrige finder man i Chicago O’Hare International Airport og i Paris Charles de Gaulle Airport.

 

Relaterede artikler:

Aviator åbner ny lounge i Københavns Lufthavn

SAS-indenrigskunder får loungeadgang

SAS indenrigs lounge Oslo – vellykket koncept

Nyrenoveret SAS-lounge i New York

Ikke komplet Plus-produkt med SAS fra Aarhus