Finnair Airbus A319 i Københavns Lufthavn. (Foto: © Thorbjørn Brunander Sund, Danish Aviation Photo)

Finnair tredobler afgange til CPH

Finnair skruer i løbet af efteråret markant op for frekvensen på ruterne fra Helsinki til Oslo, København og Stockholm. Samlet flyves der til 70 destinationer i vintertrafikprogrammet.

I løbet af oktober øger flyselskabet Finnair frekvensen på ruterne fra Helsinki og til henholdsvis København og Oslo. Selskabet går fra en daglig afgang til tre daglige afgange, og gør det på den måde lettere at komme frem og tilbage på samme dag.

Fra Helsinki til København bliver der afgang kl. 07.25 (retur 08.45), 11.00 (retur 12.25) og 17.40 (retur 19.00). Fra Helsinki til Oslo bliver der afgang kl. 07.25 (retur 08.35), 11.50 (retur 13.00) og 17.05 (retur 18.15). Ruten bliver fløjet med en blanding af Airbus A320-serien og Embraer 190.

Også på ruten mellem Helsinki og Stockholm bliver der øget markant. For øjeblikket er der tre daglige afgange mellem Stockholm Arlanda og Helsinki Vantaa. Til november er det tal vokset til 12 daglige afgange mellem de to hovedstæder. Otte til Stockholm Arlanda og fire til Stockholm Bromma.

Selskabet har netop offentliggjort, at det vil flyve til 70 destinationer i sit vinterprogram. Det bliver en blanding af europæiske destinationer og destinationer i USA og Asien.

Det er begyndt lysne
”Rejserestriktionerne har fortsat indflydelse på flyrejser, men mange lande er begyndt at åbne for turisme,” siger Ole Orvér, salgs- og marketingdirektør hos Finnair.

Den finske del af Lapland tiltrækker fortsat mange rejsende, og derfor tilbyder Finnair i september en del flyforbindelser til Kittilä og Ivalo i den nordlige del Finland, hvorfra det er let at komme ud og se efterårsfarverne i Lapland.

I vintersæsonen flyver Finnair dagligt til New York og tre gange om ugen til Miami og Los Angeles. Bangkok, Phuket og Krabi vil være på programmet til Thailand. Finnair flyver også til Alicante, Málaga og Nice hele vinteren.

Kan ske ændringer
Da udbuddet af flyvninger i efterårs- og vintersæsonen er blevet opdateret, vil der ske justeringer i fartplanen. Finnair vil kontakte de berørte kunder, som kan vælge fuld refusion eller en ombooking, hvis det er muligt.

”Sammenlignet med en normal situation udvikler vores trafikprogram sig hele tiden. Vi prøver at give vores kunder den mest pålidelige oversigt over mulighederne til vinter, men det er stadig muligt, at der sker ændringer i flyvningerne,” siger Ole Orvér.

 

Relaterede artikler:

Meget langsom passagervækst hos Finnair

Finnair advarer mod skrappe karantæneregler

“SAS og Finnair kunne være en smuk løsning”