Flybe bekræfter: Vi er klar til det danske marked

Det britisk-finske regionale lavprisflyselskab Flybe Nordic har af flere været nævnt som en mulig kandidat på flere af Cimber Sterlings regionale ruter og indenrigsruter. Nu bekræfter selskabet, at man er i gang med at færdiggøre planerne for indtoget i Danmark.

Hullerne efter Cimber Sterling lukkes medlynets hast. I dagens løb har Flybe Nordic flere gange dukket op som en mulighed på de tidligere Cimber-ruter.

Selskabet har været nævnt både som en potentiel kandidat til at medvirke til en rekonstruktion af Cimber Sterling, men også som en mulighed for selv at gå direkte ind i markedet med egne kræfter.

Ubekræftede forlydender vil vide, at Flybe Nordic er klar til at åbne fem danske indenrigsruter i Danmark. Kilderne oplyser, at der skal flyves fra København til Billund, Bornholm, Karup, Sønderborg og Aalborg.

Sidst på eftermiddagen har Flybe Nordic udsendt en officiel presseerklæring, hvori det hedder, at Flybe på baggrund af Cimber Sterling-konkursen ønsker at gå ind på de danske indenrigsflyruter.

“Flybe kan bekræfte, at selskabet er i færd med at færdiggøre planer for det danske marked. Flere informationer følger, så snart vi har færdiggjort planerne,“ siger en pressetalsmand fra Flybe.