En Airbus A319 fra Air Serbia. (Photo: Air Serbia)

Air Serbia øger i Norden

Der kommer flere ugentlige afgange fra Beograd til Oslo og Stockholm samt til Amsterdam og Wien.

Air Serbia, det serbiske nationale flyselskab, vil henover sommeren øge frekvensen på en række europæiske destinationer: Stockholm, Oslo, Amsterdam og Wien.

Selskabet tilføjer om tirsdagen en ekstra ugentlig flyvning til Oslo, og dermed når antallet af afgange mellem Beograd og den norske hovedstad op på fire om ugen i perioden frem til den 17. august.

Oslo er trods pandemien hurtigt blevet en af ​​de mest populære destinationer i Air Serbias netværk efter introduktionen i juli 2020.

Fire gange om ugen til Stockholm
På ruten Beograd-Stockholm tilføjes seks returflyvninger fra 15. juli til 19. august. I den periode vil Air Serbia have op til fire afgange om ugen til Stockholm.

Ved at lægge ekstra 12 returflyvninger i flyveplanen til Amsterdam fra den 14. juli til den 29. september kommer Air Serbia op på seks ugentlige flyvninger til den hollandske hovedstad.

Fra 17. juli til 25. september lægger Air Serbia ​​11 ekstra flyvninger op mellem Beograd og Wien, og selskabet vil på den rute have op mod syv ugentlige afgange.

Færre rejsebegrænsninger
”Som følge af den øgede efterspørgsel og de aktuelle ændringer i rejsebegrænsningerne har vi besluttet at øge antallet af flyrejser til de mest populære destinationer i vores netværk,” siger Jiri Marek, der er kommerciel chef hos Air Serbia.

”Det er primært destinationer, der har været interessante for vores passagerer i årevis med undtagelse af flyvningerne til Oslo, der blev lanceret sidste år, men som allerede blev en af ​​vores mest populære ruter.”

Store på hjemmebanen
Air Serbia er store på hjemmebanen i Serbien. Selskabet øgede i juni sin markedsandel i Nikola Tesla Airport i Beograd og transporterede i alt 54,1 procent af lufthavnens passagerer.

Samlet transporterede det serbiske flyselskab 170.413 passagerer i juni, hvilket er det største antal passagerer siden december 2019 og en stigning på 68 procent sammenlignet med maj i år.

De mest populære destinationer for det serbiske nationale flyselskab i juni var Tivat og Podgorica i Montenegro, Paris, Moskva, Zürich og New York.

Air Serbia har tre ugentlige afgange mellem Københavns Lufthavn og Nikola Tesla-lufthavnen i Beograd.

 

Relaterede artikler:

Air Serbia kopierer idé med halehelte på flyene

Airseven forventer opstart i midten af juni

Wizz Air sætter konkurrenterne på plads