La Palma er den nordvestlige af Kanarieøerne og en populær destination hos Bravo Tours.

Ny charterdestination på De Kanariske Øer

Bravo Tours tilbyder som den første danske charterarrangør rejser til La Palma, der er den femtestørste af de syv kanarieøer i Atlanterhavet.

Ude i Atlanterhavet ligger en øgruppe af vulkaner kaldet De Kanariske Øer, som er et meget eftertragtet feriemål for skandinaviske turister.

Sædvanligvis går de fleste af rejserne til Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura og Lanzarote, men kun de færreste kender den nordvestlige ø, der hedder La Palma – ikke at forveksle med Las Palmas på Gran Canaria.

Bravo Tours tilbyder som den første danske charterarrangør rejser til La Palma i den kommende vinter fra oktober til april måned. Der flyves fra både Billund og København, hvorfra Bravo Tours forventer at sende omkring 10.000 rejsende til øen i vinterhalvåret.

“Med vores nye rute giver vi danskerne mulighed for at opleve en uspoleret ø, der uden tvivl er den smukkeste af De Kanariske Øer. Det bliver et helt nyt rejsemål for danskerne, for der har aldrig tidligere været en direkte rute hertil,” siger administrerende direktør Peder Hornshøj fra Bravo Tours.

Bravo Tours er dog ikke den første danske charterarrangør på La Palma. I 1970´erne udbød Falke Rejser charterrejser til øen, hvor der blev fløjet med Boeing 727-200 med mellemlanding på Tenerife for optankning.

Undgår prispres
Netop De Kanariske Øer har i de seneste to vintersæsoern oplevet en stor stigning i efterspørgslen, da typiske nære vinterdestinationer som Egypten og Tunesien ikke har været tilgængelige i samme omfang som tidligere.

“Den store efterspørgsel på De Kanariske Øer presser priserne op, men La Palma er uspoleret og ukendt, og det giver gode priser. Vi kommer til at udbyde priser, der mest af alt minder om Egypten. Det er aldrig set i Spanien før,” vurderer Peder Hornshøj.

La Palma har et areal på 706 kvadratkilometer og er den femtestørste af de syv øer i området. Der bor op imod 100.000 på La Palma, hvor hovedparten holder til i hovedbyen, der hedder Santa Cruz de la Palma.