Den rummelige kabine i ATR72-flyene fra Alsie Express.

Nyt indenrigs-klippekort

Alsie Express indfører nu klippekort til private og virksomheder på indenrigsruten mellem Sønderborg og København. Inkluderet i prisen er adgang til fasttrack i CPH Express.

Det alsiske flyselskab Alsie Express forsøger vedvarende at udvikle nye produkter til indenrigsruten mellem Sønderborg til København. For nylig blev særlige ungdoms- og seniorbilletter introduceret, og nu er turen kommet til klippekortet.

Med virkning fra den 1. maj bliver det muligt at købe personlige kort eller firmakort for rejsende, der hyppigt flyver på ruten fra Grænselandet til hovedstaden eller vice versa.

Det personlige kort er for privatrejsende eller mindre virksomheder med periodisk rejseaktivitet. På kortet er 10 klip til en samlet pris af 7.490 kroner og dermed en gennemsnitspris på 749 kroner per rejse. Kortets gyldighed er 90 dage, og de 10 klip er fordelt med seks fleksible billetter samt fire ikke-fleksible.

Et firmaklippekort indeholder dobbelt så mange rejser, hvilket vil sige 20 i alt. Her er prisen per enkeltrejse på 990 kroner, men til gengæld er alle rejserne så fleksible. Kortet er ikke personligt og kan benyttes af samtlige medarbejdere i virksomheden. Fælles for begge kort er, at de begge tilbyder adgang til CPH Express, der er fast-track service i Københavns Lufthavn.

Positive forventninger
Hos Alsie Express har man store forventninger til klippekortet, men det har ikke været muligt at estimere, hvor mange kort, der kan afsættes.

“Alsie Express´ flyrute mellem Sønderborg og København er en vigtig del af den trafikale infrastruktur, og når vores passagerer i stigende omfang pendler mellem hjem og arbejdsplads, er det naturligt at lytte til kundernes behov. Derfor indfører vi klippekortet. Vi vil gerne teste produktet og har positive forventninger til initiativet. Vi har allerede et antal kunder, som har meldt sig som interessenter, men vi kan dog endnu ikke sætte antal på, hvor mange pendlere vi med tiden vil kunne byde velkommen om bord,” siger Lone Koch, der er administrerende direktør i Alsie Express.

Den billigste enkeltbillet i løs vægt er i kategorien senior/ungdom, hvor der i dag kan flyves fra Sønderborg til København for 499 kroner og 548 kroner på turen tilbage fra hovedstaden. Den billigste ikke-fleksible billet er prissat til 517 kroner fra Sønderborg, og 565 kroner på returrejsen fra København. De fleksible billetter er noget dyrere, da der her skal betales henholdsvis 1.017 og 1.065 kroner per vej.